Ligging

Dit volledig gemeubileerd appartement is ideaal gelegen voor uw verblijf in Londen. Het is centraal en toch zeer rustig gelegen op slechts 10 minuten loopafstand van zowel de Tower Bridge alswel de Tower en Tower Hill tube station. Het appartement ligt op de 2de verdieping en de ingang bevindt zich aan een pleintje, waar tevens uw eigen gratis parkeerplaats aanwezig is.

Recht tegenover het appartement bevindt zich de bushalte welke u rechtstreets naar Liverpool Street station brengt, vanwaar u de metro kunt nemen naar elke plek binnen Londen. Aan de overzijde van de straat is er een supermarkt voor al uw dagelijkse boodschappen.
Click to enlarge
Click to enlarge
Alhoewel Bridgeport Place zeer rustig gelegen is, is er aan uitgaansgelegeheid in de buurt geen gebrek. Aan pubs en cafe’s is er geen tekort. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een van de talrijke historische pubs waaronder “Dicken’s Inn” of de “The Prospect of Whitbey” welke allen op wandelafstand gelegen zijn.
Click to enlarge
Voor te shoppen zijn Butlers Warf en St.Katherine Docks aan te raden. Ook de boutiques in het nabij gelegen futuristische Canary Warf zijn zeker de moeite waard.
Click to enlarge
Voor een gedetailleerde kaart klik hier