De beste manier om Londen te bereiken

Er zijn verschillende manieren om naar Londen te gaan en onderstaand treft U een aantal van de mogelijkheden aan. Een overtocht naar London is vandaag de dag al mogelijk vanaf €30. Voor meer informatie verzoek ik u om onderstaande websites te raadplegen.

Met het vliegtuig

Met de auto

Met de trein

In Londen

Uw vervoer in Londen

Voor de beste en goedkoopste manier om in Londen te reizen raad ik u aan om de website van London Transport te bezoeken.

Wat te doen in Londen..............

Er zijn verschillende weekbladen welke vol staan met activiteiten die zich op dat moment in London afspelen. Het oudste en misschien wel beste is Time Out.

Musea, monumenten, en toeristische plekken

Het gros van de musea in London zijn gratis, er wordt echter wel van u verwacht een vrijwillige bijdrage te geven. De meeste musea hebben speciale tentoonstellingen welke in tegenstelling tot de rest van het museum niet gratis. Onderstaande lijst is zeker niet volledig.

Theater Land

Het theater is in London over het algemeen niet goedkoop maar zeker de moeite waard. De Society of London Theatres (SOLT) heeft een stand in Leicester Sq. (maandag-zaterdag 14:30-18:30) waar theater tickets van die dag voor de meeste voorstellingen in de West End aan de halve prijs worden verkocht. Voorwaarden zijn contante betaling en niet meer dan 4 tickets per persoon.